luni, 9 august 2010

...


Agonie si extaz? Nu doar agonie.
Agonie si atat, o noapte ne dormita , dormita partial .. cum apucam , cand apucam , si acum stateam pe banca si ma luase ameteala si imi venea sa zbier.

Te-am vazut de dimineata , dimineata dimineata , la 7 sau cat era ceasu , si acum o sa te am in cap toata ziua. Doamnee mi-e atata de dor de tine in sensul ala, copil prost, defapt eu is copilu prost ca pun prea mult suflet pentru nimic.

Nici nu stiu ce sa mai vreau , ce sa mai cred , ce sa mai sper.. vreau odata decizia finala in inima mea, vreau odata sa stiu ce am de facut, nu pot.. nu pot sa trec peste ..Defapt cred ca pot, dar la cat de incapatanata sunt nu vreau.

Te vad in fiecare zi , in fiecare seara , stai langa mine.. si aseara te-ai asezat pe banca aia nenorcita fix langa mine, adica la cata inghesuiala era, pe mine in mare parte, si nu nu te puteam atinge, nu te puteam saruta pentru ca tu nu mai esti al meu .. mi-era greu .. voiam sa te strag in brate.. defapt oricand simt nevoia sa te strang in brate si sa iti zic cat de dor mi-a fost/imi e de tine..

Mi-e dor de tine , hani , si vorbesc serios.

Ali.

10 comentarii:

  1. off doamne .. iti jur.. deci iti jur , ca ceea ce mi se intampla mie acum , este identic cu ceea ce ai scris acolo ..
    inteleg prin ce treci .. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. multa lume intelege prin ce treci, pentru ca multi dintre noi au trecut prin asa ceva. ai sa vezi ca vei trece peste, dar poate rana e inca prea deschisa si doar timpul o poate cicatriza. dar trebuie sa il ajuti si tu putin si sa vrei cu adevarat sa treci peste. pupicei

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Ali. Da, mi-ar placea sa te pot urmari in continuare. Uite aici si adresa mea de e-mail: gigik_volt@yahoo.com

    Pe curand! :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Gata Ali. Merge. Good to have you back! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu, si eu ! ;x :))))
    z.xrawrx@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  6. :)) oook. alexa.ptm16@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  7. aici sunt si eu Ali pentru ca vreau sa te urmaresc si sa te citesc in continuare
    adresa mea de email este aall33xxaa@yahoo.com
    pupicei

    RăspundețiȘtergere
  8. si eu vreau daca e loc (desi nu ne cunoastem)
    exceptiul@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Ce am mai scris.